2010. január 29., péntek

2010. január 15., péntek

Beszámoló a Nemzetvezetőnkről való megemlékezésről!


Nemzetvezetőnk 1897 január 6-án született, ennek alkalmából megemlékezést tartottunk  január 9-én, a sírjánál egy szomorkás,szombati napon. 13 óra körül értünk a temetőhöz, majd a koszorú-amit már előtte való napokban megvásároltunk- kifizetése után védett helyre húzódtunk az eső elöl, ami sajnos elég intenzíven esett. A szervezők érkezése előtt is voltak már bajtársak a temető közelében, de ahogy közeledett a 14 órai találkozási időpont, egyre többen lettünk. Az indulás kissé csúszott, mert voltak, akik csak később tudtak a helyszínre érkezni. Amikor mindenki megérkezett elindultunk a sírhelyhez, szerencsére az eső  eddigre teljesen elállt. A sírhoz érve, kellemes meglepetés fogadta a rendezőséget mert ott várt ránk még egy pár emlékezni vágyó. A megemlékezés kezdetén mindenki elfoglalta a helyét rendezőség megállt a sír mögött,a koszorút tartók pedig előtte. Az emlékezők valamivel távolabb, a felszólalókkal szemben. A résztvevők meghallgatták Szálasi Ferenc életrajzát, illetve Nemzetvezetőnk hősiességéről, példaértékű tevékenységeiről is felolvasásra került néhány gondolat. Ezek után elénekeltük az Ébredj Magyart, majd koszorúzás és mécses gyújtás következett. Akinek kedve tartotta, részt vehetett egy közös fényképen. A rendezőségen kívül nagyjából 20 résztvevő volt jelen, kiknek ezúttal is szeretnénk megköszönni a megtisztelő részvételt.Reméljük, hogy szervezésünk elnyerte a tetszésüket és a jövőben rajtuk kívül még többen látogatják meg kulturális rendezvényeinket, megemlékezéseinket amik a Nemzeti Szocializmus iránti töretlen tisztelet szellemében kerülnek megrendezésre! Éljen a Nemzetvezető!

2010. január 13., szerda

FELHÍVÁS!!!!!!

Szeretnél egy olyan újságot amibe azokról a témákról írnak ami téged igazán érdekel? Itt a lehetőség!!!! Írj ötleteket, tanácsokat, hogy téged milyen témák kötnének le igazán és milyen külsejű újságot olvasnál szívesen!
A felhívás természetesen kizárólag csak a mozgalmunkkal kapcsolatos témákra vonatkozik.
Ötleteket az alábbi címre várjuk: feherkor@freemail.hu

2010. január 6., szerda

Fehér Kör interjú!!!-Őrjárat.blogspot.com-

88! Társaságunk, programokat szervez, melyekkel elsősorban az új generációnak kívánunk hasznos időtöltést kínálni.
Mikor és hol alakultatok?
A FK egy középiskolai barátságból nőtte ki magát, melyhez többen csatlakoztak. A 2009-es január 6-i koszorúzásunk volt a szervezet első tevékenysége a Nemzetvezetőnk sírjánál, ezért ezt az időpontot tekintjük megalakulásnak.
Mik a céljaitok?
Megemlékezések, túrák és egyéb programok keretében jó irányban tartani a fiatalokat és egységet kovácsolni közöttük. Célunk egy olyan generáció felépítése, kik méltóak arra, amit hangoztatnak.
Együtt működtök más hazai szervezetekkel is?
Jó kapcsolatban vagyunk a BHS-Crew-al, ez más szervezetekkel még nem alakult ki, de természetesen nyitottak vagyunk minden csoport felé, akik tenni akarnak valamit az ügyért.
Kapcsolatban álltok valamilyen külföldi szervezettel?
Nincs külföldi kapcsolatunk, először itthon kell megerősítenünk a kapcsolatainkat, de az idő múlásával, a nyelvtudásunk javulásával mindenképpen szeretnénk külföldi barátságokat is kötni.
Voltatok előtte más szervezeteknek is a tagjai?
Nem, egyikőnk sem volt benne korábban más csoportban, azért is hoztuk létre a szervezetünket, mert részt akartunk venni a mozgalmi munkában, ehhez pedig szervezettség kell.
Mióta vagytok tagjai a mozgalomnak?
15-16 éves korunkban kerültünk ebbe közegbe, eleinte csak politizáltunk, zenét hallgattunk és hétvégenként a balhék is gyakoriak voltak, sok olyan dolgot tettünk, amit utólag megbán az ember. Lassan azonban a bennünk kialakult ideológiához tenni akarás társult. A Fehér Kör megalakulása óta végzünk mozgalmi munkát.
Milyen volt a mozgalom amikor kapcsolatba kerültetek vele?
Nagy örömünkre pozitív fogadtatásban részesültünk. Megalakulásunk óta nem sok változás történt.
Hogyan látjátok a mozgalmat jelenleg?
Szerintünk kevés az olyan ember, aki valóban tenni akar valamit a zenélésen, vagy a balhézáson kívül. Semmi probléma azzal, ha valaki zenél, a zene az egyik legjobb propaganda, viszont sok olyan zenész van, aki nem mutat pozitív példát. Pedig, aki a színpadon van, annak kötelessége lenne azt mutatni a közönség felé, hogy helyes életet él. Legyen szó a berúgásokról, a Skinheadlányok prostinak tekintéséről, a fiatal Skinheadekkel szembeni nagyképűségről stb. Attól még, hogy valaki egy „NS” zenekarban zenél, nem engedhet meg magának akármit, éppen ellenkezőleg! Persze kinek nem inge, ne vegye magára, sok olyan zenész van, akiknek igenis kijár a tisztelet. Megtalálható az a réteg is (sajnos), akik tulajdonképpen az egészet szórakozásnak fogják fel, jól érzik magukat a koncerten, lengetnek egy jót és belekötnek olyanokba is, akikbe nem kellene, részegen randalíroznak, ami a legrosszabb, NS jelszavakat kiabálva (mi is ebből a közegből jöttünk, miután ráébredtünk, hogy így csak ártunk az ügynek). Ha ők elgondolkoznak a dolgokon és megkomolyodnak, az jelentős megerősödést fog jelenteni. Semmiképpen nem hagynánk ki azt a réteget, kiknek nagy hálával tartozunk, hiszen, ha ők nem szerveznek koncerteket, megemlékezéseket, nem hoznak létre zenekarokat, akkor lehet, hogy mi is discoba járnánk, mint sok kortársunk. Ezeknek az embereknek sokat köszönhetünk! Sok kiváló zenekarral büszkélkedhet hazánk, így jók a koncertek. Nagyon tetszik a Becsület Napja, tisztában vagyunk vele, hogy a hatalom miatt korlátozottak a lehetőségek, ezért örüljünk, hogy legalább ezek a dolgok megszervezésre kerülhetnek.
Mit gondoltok, miként lehetne erősebbé tenni a mozgalmat?
Mindenképpen olyan tevékenységgel, amivel elérhető a haszontalan emberek hasznossá tétele, vagy pedig kiszűrése, ezen kívül a toborzás, mely csakis minőségi legyen. Több olyan időtöltést kellene szervezni, ami a fiatalokban felébreszti a tenni akarást, mert ezt egy koncert nem feltétlenül éri el.
Ha olyasmit csinálunk, ami csak azokat az embereket érdekli, akik nem buliból vannak köztünk, akkor minden kiderül, miután megnézzük a résztvevőket. Ezeket az embereket össze kell tartani. Nincs szükség nagyot mondó szónokokra, nem kell a tiltott jelképeket erőltetni, és nagyon oda kell figyelni, hogy ki mit mond, mit ír az interneten, nem szabad magunkon támadófelületet képezni.
Koncertekre jártok?
Igen, szoktunk koncertekre menni, ha szükséges a rendezői feladatokban is szívesen segítünk, legyen szó színpadépítésről, jegyszedésről, vagy bármi másról.
Hogyan látjátok a mozgalom jövőjét?
Biztos, hogy továbbra is lesznek olyan emberek, akik többet használnának, nekünk, ha nem is járnának a köreinkbe, de bízunk benne, hogy az építő munka eredményes lesz és egyre több fiatalt hódítunk meg az igaz eszmével. A jövőben mindenképpen óvatosabban kell dolgozni, persze valamilyen szinten mindig lesznek lehetőségeink, ugyanis a hatalomnak érdeke, hogy az NS vonal éljen, mivel, ha nem így lenne, akkor az emberek nem tudnák miről van szó, amikor üdülőtáborokról prédikálnak, nem lenne, akik miatt sajnálni kell a világhódítókat. Minden áron törekednünk kell az emberek meggyőzésére, ha nem is érünk el sok dolgot, az eszmét életben tartjuk és az utódainkat is erre fogjuk nevelni, így biztos jövője van a mozgalomnak.
Utolsó szó a tiétek!
Köszönjük szépen a felkérést, megtisztelő, hogy leírhattuk a véleményünket, nagyon jó lehetőséget kaptunk a bemutatkozásra! Az olvasóktól ezzel az üzenettel szeretnénk elköszönni: A Védőosztag iránti tisztelet kifejezéséhez kevés a tetoválás!

2010. január 4., hétfő

SEGÍTS TE IS!!!!!!!!!