2010. március 28., vasárnap

ELKÖLTÖZTÜNK!!!!!

A FEHÉR KÖR SOKKAL ÁTTEKINTHETŐBB, SZÉLESEBB KÖRŰ, SZEBB ÉS JOBB WEBOLDALLAL VÁRJA AZ ÉRDEKLŐDŐKET!!!!!!
EZENTÚL ITT LESZNEK A FRISS INFORMÁCIÓK, PROGRAM AJÁNLÓK, INTERJÚK, EGYSZÓVAL MINDEN AMI FEHÉR!!!!!

                     www.feherkor.weebly.com

2010. március 26., péntek

Interjú a Pure Warfare zenekarral!


A képen nem szerepel Orosz (szólógitár) és Alszi (ritmusgitár)!

Üdvözöllek benneteket a Fehér Kör nevében! Mikor alakult a zenekarotok és milyen zenét játszotok?
 88!
Először is, köszönjük a felkérést!
Zenekarunk 2010 elején alakult, egy már létező zenekarból!
Zenei stílusunk leginkább NS metalcore, de fellelhető benne hardcore, és deathcore hangzásvilág is.

Milyen céllal alakult a zenekar és milyen stílusú dalszövegekkel találkozhatunk majd?
 Célunk az volt, hogy egy új/újabb hangzást hozzunk be az NS színtérbe.
Dalszövegeink nagyrésze verses formában épül fel, de természetesen ugyanúgy megtalálható egy-két erőteljes téma is.

Milyen zenkarokat kedveltek és melyikekkel lépnétek fel szívesen?
 Nos, rengetek zenekart kedvelünk, szóval erre a kérdésre nem igazán tudunk válaszolni. Igazából az összes NS zenekarral nagyon szívesen fellépnénk!

Követtek e valamilyen szubkulturát és mi a véleményetek az NS punk zenéről?
 Ez egy elég komplikált kérdés. Maradjunk annál, hogy szimplán Nemzeti Szocialisták vagyunk.
Az NS punk zenével pedig semmi gondunk nincs, inkább gyakran a viselkedésük az, amit nem igazán díjazunk (tisztelet a kivételnek!).


Hogyan látjátok a hazai mozgalom helyzetét,min változtatnátok?
 A hazai mozgalom helyzete két különböző szemszögből is megközelíthető. Nagyon pozitív számunkra, hogy egyre több NS szervezet van kialakulóban, viszont ami negatív, hogy gyakran itt is megtalálható a furkálódás, előfordul árulás...stb. Ez az, amin változtatnánk. Szerintünk a lényeg, hogy összetartsunk, és együtt jussunk el a közös célig.

Melyik városba tehető a zenekar?
Budapest.

Mik a terveitek a közel jövőre nézve?
 Jelenleg nagy erőkkel próbálunk. Remélhetőleg szeptember/október környékén sikerül megjelentetnünk bemutatkozó cd-nket.
Ha minden jól megy, akkor a cd kiadása után, csapatunk megtartja első koncertjét, és onnantól nincs megállás! :)

Elmentek e az áprilisi szavazásra?
Egyértelműen NEM megyünk szavazni! Egyik párttal sem szimpatizálunk!

Köszönjük az interjút,további sok sikert nektek! Az utolsó szó a tiétek!Éljen a győzelem!
Köszönjük még egyszer a felkérést, és köszönjük mindenkinek, aki rááldozott néhány percet, hogy elolvassa! További sok sikert kívánunk a Fehér Kör munkásságához!
 Bajtársias Üdvözlettel: Pure Warfare zenekar

Megmlékezés!

A Werewolf Skins és a Fehér Kör közös Trianoni megemlékezést tervez Szarvason Június 5.-én!
                                                                          Részletek később!

Pure Warfare zenekar

Elkezdte a próbáit a Pure Warfare NS Metalcore banda!
Sok sikert a működésükhöz!

S4S Koncert!

2010. március 8., hétfő

Magyar hétparancsolat

1. Sohase felejtkezz meg arról, hogy Magyarország erkölcsi és anyagi rontását a zsidóság idézte elő.

2. Minden erőddel és tehetségeddel akadályozd meg a zsidóság érvényesülését.

3. Ne szegődj zsidó szolgálatába, sem háztartásában, sem üzletében, sem gazdaságában, sem semmiféle minőségben, - de ne is alkalmazz zsidót semmiféle minőségben.

4. Semmit se adj el zsidónak, - ne vásárolj zsidónál.

5. Soha és sehol se szavazz zsidóra.

6. Ápold magyar öntudatodat magyar újságok és könyvek olvasása által, s ne tűrj meg otthonodban zsidó szennylapot.

7. Teljesítsd híven és önzetlenül kötelességedet. Légy kitartó a jelen nehéz küzdelmeiben és szenvedéseiben s fölvirul újra a Haza!

2010. február 22., hétfő

2010. február 18., csütörtök

Kitörés

Nehéz szavakba önteni azt amit már előttem jónéhányan szavakba öntöttek, de ha 1945. február 11-re gondolok elfog egy furcsa érzés.
Ilyenkor csodálattal övezett tisztelet keveredik bennem azok iránt akik ezen a napon sorsdöntő elhatározásra jutottak és belefogtak egy végső szabadulási kisérletbe.

De minden történetet az előzményekkel illik kezdeni:
1944.december 24-én karácsony este kemény és veszteségteljes harcok után a wiking hadosztály Varsótól északkeletre Modlinnál volt állásban.
Újabb feltöltést vártak de csak egy parancsot kaptak, mi szerint azonnali hatállyal indulniuk kell Magyarországra.
A Wiking menetéhez csatlakozott a Totenkopf, vagyis az egész IV. SS-páncélos hadtest.
A parancs szerint Komárom és Győr térségben kell kirakodniuk és január 1.-én a bekerített Budapest felszabadítására kell indulniuk. December 28.-án az első egységek megérkeztek a célállomásra.
Az 1944.augusztus 23.-i Román átállást követően a szovjetek jelentős stratégiai előnyre tettek szert. Sztálin tervei alapján a 2. és 3. ukrán front csapása leválasztja Magyarországot a Német szövetségről. Sztálin kitűzte Budapest elfoglalásának időpontját ami a szocialista forradalom évfordulójára esett.
Hitler ezt átlátva elrendelte Budapest fokozott védelmét. Mivel Malinovszkij marshal 2. ukrán frontja a német-magyar erők hősies helytállása következtében nem tudta menetből elfoglalni Budapestet így Sztálin bevonta Tolbukin marshalt és a 3. ukrán frontot. December 26.-ra sikerült bekerítenie Budapestet a szovjet csapatoknak, de ez korántsem jeletette a Budapest bukását. Gille SS-Oberstgruppenführer megkapta a támadó direktívát. Az 1945 január 1.-én Otto Wöhler gyalogsági tábornok által vezetett Konrad fedőnavű offenzíva feladata a szovjet erők szétzilálása és Budapesttel való kapcsolat megteremtése. A Konrad felállása a következő volt:

A figyelemelterelés amit a III. páncélos hadtest 1. páncélos hadosztálynak páncélozott hadcsoportja végzett el Székesfehérvártól 22 km-re. A tényleges támadást a IV. SS-páncélos hadtest 1945 január 1.-én este hét óra 30 perckor indított meg. A balszárnyat a Totenkopf SS-páncéloshadosztályt Becker SS-Brigadeführer vezette, délen az V. Wiking páncéloshadosztály új parancsnokkal Karl Ullrich SS-oberführerrel nyomult előre. Az offenzíva Esztergomig jutott és addig fel is szabadította a térséget. A német hadtestek visszavonulásra kényszerültek a szovjet bekerítési kisérletek miatt.
Budapest felmentésére megszületett a Konrad 2. Sok foglyot ejtettek és gazdag zsákmányra tettek szert, de ez az offenzíva se járt sikerrel. Január 18.-án megindult a Konrad 3 a támadás kezdetben sikeres volt. A várba még kitartó katonák vigasztálták egymást: Ne aggódj bajtárs jönnek a wikingjeink, majd ők felmentenek minket. A Wiking és a Totenkopf kemény harcokon keresztül elérte Budapest láthatárát, de végül az agresszív szovjet támadások és bekerítési próbálkozások hatására Gille kénytelen volt kiadni a visszavonulási parancsot. A katonák fájó szívvel tekintettek vissza Budapest füstölgő romjaira miközben visszavonultak.
Ezzel megpecsételődött Budapest sorsa. Az utolsó remény is szerte foszlott. Ebben a szorult helyzetben csak egy lehetőség jöhetett szóba: A kitörés.
1945 február 11.-én este a védők és számtalan civil, köztük nők és gyerekek csak könnyű fegyverzettel elindultak áttőrni a szovjet vonalakat. A kitőrés már a kezdeti óráiban is hatalmas veszteségekkel járt. A mai Moszkva tér és a Szép Ilona kocsiszín közötti terület hulla mezővé változott.
Hanns Bayer túlélő a 8. SS-ovashadosztály katonája így emlékszik vissza:

,,Átrohantunk a nyílt téren. Csattanások és robbanások előttünk, mellettünk, mögöttünk. Géppuskák kelepelnek, géppisztolyok kattognak, lövések dörrennek, kézigránátok robbannak-tűz mindenütt. Gondolkodásra nincs idő. Előttem égő páncélos. Elöl orosz lövegnek kell lennie, amely mindig belelő a tömegbe. Telitalálat telitalálatot követ. Akit eltalálnak fekve marad. Akár a lemmingek, vakon előrehajtva hullanak a tengerbe,- ahogy itt is előrelökdösődik a tömeg, mely nemrég még fegyelmezett volt, s most a vesztébe rohan.˝

A 20.000 indulóból 15.000 érte el a budai hegyeket, ebből a létszámból körülbelül 700 érte el a saját frontvonalat....
          Ők büszkén vállalták politikai és faji nézetiket és nem féltek meghalni érte.
Minden évben megemlékezünk róluk a Becsület Napján, tisztelegve a bátorságuk, és tenni akarásuk előtt.
Nyugodjanak békében az elesett hősök!

A cikket készítette: Ozzy(FK)

Aryan Sister Unity Interjú

Üdvözöllek, a Fehér Kör nevében arra kérnélek, mutassátok be pár szóban a szervezeteteket

Mikor, hol és milyen célokkal jött létre a szervezetetek?

2008 nyarán fogalmazódott meg bennünk először, hogy a cél érdekében létre kell hozni egy nemzeti szocialista nőket és lányokat össze fogó szervezetet. Ez évben még nem jártunk sikerrel.2009-ben közös erővel sikerült beindítanunk az internetes oldalunkat, amit igyekszünk mindig frissen tartani. Jelenleg neves Árja nők életrajzán dolgozunk, hogy ezzel példát állíthassunk a fiatalabb generáció elé.
Szervezetünket nehéz lokalizálni, hisz minden egyes tagunk az ország más-más részén él, sőt az egyik alapító tagunk külföldön, de lényegében Komáromban alapult az Aryan Sister Unity.
Elsődleges célunk hogy egy egységes női közösséget hozzunk létre a nemzeti szocialista mozgalmon belül.
Szeretnénk az Árja nők életrajzaival bővíteni a fiatalabb generáció ismereteit, hogy bennük leljenek példaképre és ez által vezethessük őket a helyes útra.
A terveink közt szerepel olyan rendezvények szervezése ahol az NS nőkön és anyákon keresztül közelebb hozhatjuk egymáshoz a családokat és gyermekeiket. Úgy gondoljuk, hogy csak úgy érhetjük el a céljainkat, ha összefogunk.

Van kapcsolatotok más szervezetekkel?

Igen, kapcsolatban állunk több szervezettel is, akikkel minden téren igyekszünk együtt működni. Többek közt veletek is! (haha)

Hogyan képzelitek el a jövőbeli munkásságotokat?

A jövőben szeretnénk megvalósítani egy bemutatkozó-koncertet, amin felszólalunk, bemutatjuk szervezetünket és utána a legjobbak játsszák a talpalávalót. Nyáron kisebb kerti grillezéseket tervezünk. Ezek a kerti összejövetelek viszont nem lesznek nyilvánosak. A kerti grillezéseket megelőzően egy kis erdőbeli túrára invitáljuk majd meghívottainkat, így hódolunk egy kis sportnak és a természetnek is. De ami lényeges, hogy nekünk nem lesz az elsődleges dolgunk a koncertszervezés, hisz erre vannak az egyéb kiváló szervezetek.

Milyennek látjátok a mai mozgalmat? Min változtatnátok?

A mai mozgalmi színtér lényegében elég színes. Több kiváló szervezet működik, remek túrákat, megemlékezéseket és koncerteket szerveznek.
Ugyanakkor sokszor halljuk idősebb bajtársainktól , hogy megváltozott a mozgalom, sokkal szervezettebb lett, ám sajnos sok az olyan fiatal is aki nem tájékozódik kellőképpen. Mostanában sokaknak a koncertre járás meríti ki a mozgalom fogalmát, ezen változtatnánk. Szeretnénk elérni, hogy több értelmiségi kerüljön ki a fiatalok közül.
Szervezetünk által szervezett koncertekre a 16. életévüket be nem töltött fiatalkorú személyeknek nem engedélyezzük a belépést, kivételt képez az a kiskorú, akinek szülője nemzetiszocialista bajtársunk, és csemetéjét elkíséri a rendezvényre. Továbbá koncertjeinken a 18. életévét be nem töltött személy nem fogyaszthat alkoholt, mivel ez azonnali kitessékelést von maga után a koncerthelység területéről. Illetve dohányozni csak a kijelölt helyen lehessen, ami természetesen olyan helységet jelent ami jól szellőzik, hiszen rendezvényeinkre akár várandós nők is lejöhetnek, és nem szeretnénk sem őket sem a magzatukat bármilyen módon károsítani.

Mennyire vagytok szervezettek?

Tagjainkkal napi szinten tartjuk a kapcsolatot, hála az internet csodáinak. Sajnos elég messze élünk egymástól, így kevésszer van alkalmunk találkozni. A jövőre tekintve viszont, ha minden jól alakul ez is változni fog, ugyanis valamivel közelebb leszünk majd egymáshoz.

Szerveztek programokat a mozgalommal kapcsolatban?

A jövőben tervezünk különféle programokat, igen.

Miért gondoltátok úgy, hogy létre hoztok egy olyan szervezetet, ami lányokkal és nőkkel foglalkozik?

Úgy gondoljuk, hogy össze kell fognunk, és ezért tűztük ki elsődleges célul a magyarországi nemzeti szocialista lányok és nők egységbe foglalását. A mai mozgalomban már jóval nagyobb mértékben képviselteti magát a női nem, mint például jó pár évvel ezelőtt. A fiatal lányokkal viszont sok probléma akad, így kötelességünknek érezzük nevelgetni és tanítani őket, ugye ezért is indítottuk el a feljebb említett neves Árja nők életrajzainak sorozatát. Ezzel példát állítva a fiatalok elé.

Mi a véleményetek a mostani politikáról és a mostani korrupcióról?

A mai világban mindenki korrupt, aki olyan hatalmi pozícióban van (példaként a felső vezetés).
Nos, a jelenlegi és elmúlt magyarországi politika nem megfelelő, ugyanis amit 40 év alatt tönkretettek a kommunisták, valamint ami külföldi kézre került ebben az időszakban, azt egyik politikai párt sem tudná újjáépíteni 4 év alatt. Tehát jelenleg az lenne a legjobb megoldás, ha születne egy ép egészséges politikai párt, ami több évig maradhatna kormányon, így apránként újjá lehetne építeni az országot. Természetesen ennek feltétele egy olyan politikai világ kialakítása ahol nem üti fel fejét a korrupció és a kapzsiság.
Vegyük először is politikusainkat. A politikusok nem véletlenül kapnak az átlagnál jóval magasabb fizetést, ugyanis hatalmas összegeket mozgatnak, ezzel nem csupán a saját életüket befolyásolják, hanem több millió polgárét. Sajnálatos módon javarészt visszaélnek hatalmukkal, és saját malmukra hajtják a vizet. Például a legdrágább kocsikkal járnak, ami természetesen a szolgálati autón kívül "illeti meg" őket, legjobb helyeken vesznek ingatlant, természetesen óriási villákat emelnek, rendkívül magas pénzekért. Igazándiból az életben semmi gondjuk nincsen, mindemellett a munkájukat egy jó érzésű érettségizett 20 éves magyar állampolgár is el tudná látni.

Az utolsó szó a tietek!

Köszönjük a felkérést! Nagy örömmel töltött el minket a válaszok kidolgozása és az, hogy felkerestetek!

Köszönjük Dávidnak és bajtársainknak a támogatást.

Végezetül pedig:
"Because the beauty of the White Aryan woman must not perish from the earth."/David Lane/

2010. február 14., vasárnap

Új interjú a szervezettel!

A redivivus szerkesztői készítettek velünk egy interjút.Ezúton is köszönjük nekik! http://www.redivivus14.org/

2010. február 8., hétfő

2010. január 29., péntek

2010. január 15., péntek

Beszámoló a Nemzetvezetőnkről való megemlékezésről!


Nemzetvezetőnk 1897 január 6-án született, ennek alkalmából megemlékezést tartottunk  január 9-én, a sírjánál egy szomorkás,szombati napon. 13 óra körül értünk a temetőhöz, majd a koszorú-amit már előtte való napokban megvásároltunk- kifizetése után védett helyre húzódtunk az eső elöl, ami sajnos elég intenzíven esett. A szervezők érkezése előtt is voltak már bajtársak a temető közelében, de ahogy közeledett a 14 órai találkozási időpont, egyre többen lettünk. Az indulás kissé csúszott, mert voltak, akik csak később tudtak a helyszínre érkezni. Amikor mindenki megérkezett elindultunk a sírhelyhez, szerencsére az eső  eddigre teljesen elállt. A sírhoz érve, kellemes meglepetés fogadta a rendezőséget mert ott várt ránk még egy pár emlékezni vágyó. A megemlékezés kezdetén mindenki elfoglalta a helyét rendezőség megállt a sír mögött,a koszorút tartók pedig előtte. Az emlékezők valamivel távolabb, a felszólalókkal szemben. A résztvevők meghallgatták Szálasi Ferenc életrajzát, illetve Nemzetvezetőnk hősiességéről, példaértékű tevékenységeiről is felolvasásra került néhány gondolat. Ezek után elénekeltük az Ébredj Magyart, majd koszorúzás és mécses gyújtás következett. Akinek kedve tartotta, részt vehetett egy közös fényképen. A rendezőségen kívül nagyjából 20 résztvevő volt jelen, kiknek ezúttal is szeretnénk megköszönni a megtisztelő részvételt.Reméljük, hogy szervezésünk elnyerte a tetszésüket és a jövőben rajtuk kívül még többen látogatják meg kulturális rendezvényeinket, megemlékezéseinket amik a Nemzeti Szocializmus iránti töretlen tisztelet szellemében kerülnek megrendezésre! Éljen a Nemzetvezető!

2010. január 13., szerda

FELHÍVÁS!!!!!!

Szeretnél egy olyan újságot amibe azokról a témákról írnak ami téged igazán érdekel? Itt a lehetőség!!!! Írj ötleteket, tanácsokat, hogy téged milyen témák kötnének le igazán és milyen külsejű újságot olvasnál szívesen!
A felhívás természetesen kizárólag csak a mozgalmunkkal kapcsolatos témákra vonatkozik.
Ötleteket az alábbi címre várjuk: feherkor@freemail.hu

2010. január 6., szerda

Fehér Kör interjú!!!-Őrjárat.blogspot.com-

88! Társaságunk, programokat szervez, melyekkel elsősorban az új generációnak kívánunk hasznos időtöltést kínálni.
Mikor és hol alakultatok?
A FK egy középiskolai barátságból nőtte ki magát, melyhez többen csatlakoztak. A 2009-es január 6-i koszorúzásunk volt a szervezet első tevékenysége a Nemzetvezetőnk sírjánál, ezért ezt az időpontot tekintjük megalakulásnak.
Mik a céljaitok?
Megemlékezések, túrák és egyéb programok keretében jó irányban tartani a fiatalokat és egységet kovácsolni közöttük. Célunk egy olyan generáció felépítése, kik méltóak arra, amit hangoztatnak.
Együtt működtök más hazai szervezetekkel is?
Jó kapcsolatban vagyunk a BHS-Crew-al, ez más szervezetekkel még nem alakult ki, de természetesen nyitottak vagyunk minden csoport felé, akik tenni akarnak valamit az ügyért.
Kapcsolatban álltok valamilyen külföldi szervezettel?
Nincs külföldi kapcsolatunk, először itthon kell megerősítenünk a kapcsolatainkat, de az idő múlásával, a nyelvtudásunk javulásával mindenképpen szeretnénk külföldi barátságokat is kötni.
Voltatok előtte más szervezeteknek is a tagjai?
Nem, egyikőnk sem volt benne korábban más csoportban, azért is hoztuk létre a szervezetünket, mert részt akartunk venni a mozgalmi munkában, ehhez pedig szervezettség kell.
Mióta vagytok tagjai a mozgalomnak?
15-16 éves korunkban kerültünk ebbe közegbe, eleinte csak politizáltunk, zenét hallgattunk és hétvégenként a balhék is gyakoriak voltak, sok olyan dolgot tettünk, amit utólag megbán az ember. Lassan azonban a bennünk kialakult ideológiához tenni akarás társult. A Fehér Kör megalakulása óta végzünk mozgalmi munkát.
Milyen volt a mozgalom amikor kapcsolatba kerültetek vele?
Nagy örömünkre pozitív fogadtatásban részesültünk. Megalakulásunk óta nem sok változás történt.
Hogyan látjátok a mozgalmat jelenleg?
Szerintünk kevés az olyan ember, aki valóban tenni akar valamit a zenélésen, vagy a balhézáson kívül. Semmi probléma azzal, ha valaki zenél, a zene az egyik legjobb propaganda, viszont sok olyan zenész van, aki nem mutat pozitív példát. Pedig, aki a színpadon van, annak kötelessége lenne azt mutatni a közönség felé, hogy helyes életet él. Legyen szó a berúgásokról, a Skinheadlányok prostinak tekintéséről, a fiatal Skinheadekkel szembeni nagyképűségről stb. Attól még, hogy valaki egy „NS” zenekarban zenél, nem engedhet meg magának akármit, éppen ellenkezőleg! Persze kinek nem inge, ne vegye magára, sok olyan zenész van, akiknek igenis kijár a tisztelet. Megtalálható az a réteg is (sajnos), akik tulajdonképpen az egészet szórakozásnak fogják fel, jól érzik magukat a koncerten, lengetnek egy jót és belekötnek olyanokba is, akikbe nem kellene, részegen randalíroznak, ami a legrosszabb, NS jelszavakat kiabálva (mi is ebből a közegből jöttünk, miután ráébredtünk, hogy így csak ártunk az ügynek). Ha ők elgondolkoznak a dolgokon és megkomolyodnak, az jelentős megerősödést fog jelenteni. Semmiképpen nem hagynánk ki azt a réteget, kiknek nagy hálával tartozunk, hiszen, ha ők nem szerveznek koncerteket, megemlékezéseket, nem hoznak létre zenekarokat, akkor lehet, hogy mi is discoba járnánk, mint sok kortársunk. Ezeknek az embereknek sokat köszönhetünk! Sok kiváló zenekarral büszkélkedhet hazánk, így jók a koncertek. Nagyon tetszik a Becsület Napja, tisztában vagyunk vele, hogy a hatalom miatt korlátozottak a lehetőségek, ezért örüljünk, hogy legalább ezek a dolgok megszervezésre kerülhetnek.
Mit gondoltok, miként lehetne erősebbé tenni a mozgalmat?
Mindenképpen olyan tevékenységgel, amivel elérhető a haszontalan emberek hasznossá tétele, vagy pedig kiszűrése, ezen kívül a toborzás, mely csakis minőségi legyen. Több olyan időtöltést kellene szervezni, ami a fiatalokban felébreszti a tenni akarást, mert ezt egy koncert nem feltétlenül éri el.
Ha olyasmit csinálunk, ami csak azokat az embereket érdekli, akik nem buliból vannak köztünk, akkor minden kiderül, miután megnézzük a résztvevőket. Ezeket az embereket össze kell tartani. Nincs szükség nagyot mondó szónokokra, nem kell a tiltott jelképeket erőltetni, és nagyon oda kell figyelni, hogy ki mit mond, mit ír az interneten, nem szabad magunkon támadófelületet képezni.
Koncertekre jártok?
Igen, szoktunk koncertekre menni, ha szükséges a rendezői feladatokban is szívesen segítünk, legyen szó színpadépítésről, jegyszedésről, vagy bármi másról.
Hogyan látjátok a mozgalom jövőjét?
Biztos, hogy továbbra is lesznek olyan emberek, akik többet használnának, nekünk, ha nem is járnának a köreinkbe, de bízunk benne, hogy az építő munka eredményes lesz és egyre több fiatalt hódítunk meg az igaz eszmével. A jövőben mindenképpen óvatosabban kell dolgozni, persze valamilyen szinten mindig lesznek lehetőségeink, ugyanis a hatalomnak érdeke, hogy az NS vonal éljen, mivel, ha nem így lenne, akkor az emberek nem tudnák miről van szó, amikor üdülőtáborokról prédikálnak, nem lenne, akik miatt sajnálni kell a világhódítókat. Minden áron törekednünk kell az emberek meggyőzésére, ha nem is érünk el sok dolgot, az eszmét életben tartjuk és az utódainkat is erre fogjuk nevelni, így biztos jövője van a mozgalomnak.
Utolsó szó a tiétek!
Köszönjük szépen a felkérést, megtisztelő, hogy leírhattuk a véleményünket, nagyon jó lehetőséget kaptunk a bemutatkozásra! Az olvasóktól ezzel az üzenettel szeretnénk elköszönni: A Védőosztag iránti tisztelet kifejezéséhez kevés a tetoválás!

2010. január 4., hétfő

SEGÍTS TE IS!!!!!!!!!